Hur får vi medarbetare och företag att växa?

Cecilia Fahlberg, Unionens ordförande, kommer till Hjärntrusten 20110420

Det krävs goda chefer för att det ska fungera väl på arbetsplatserna och för att medarbetarna ska må bra. Chefen har en nyckelroll för att medarbetarna ska få utrymme att utvecklas, känna tillit till sin förmåga och våga bidra med nya idéer. Kunskap och förmåga att tänka nytt är vårt främsta konkurrensmedel på en global marknad. 

Unionen är Sveriges största fackförbund i det privata näringslivet, med närmare en halv miljon medlemmar i nära nog alla branscher inom såväl industri- som tjänstesektor. Unionen organiserar medlemmar på alla nivåer på arbetsplatsen, däribland cirka 80 000 chefer.

Föreläsare

Foto: Urban Orzolek

Cecilia Fahlberg, som är ordförande i Unionen sedan 2008, har sedan sitt tillträde drivit frågan om hur man bygger goda och effektiva företag. Unionen förespråkar ”närvarande” chefer, dvs. chefer som finns i eller nära den operativa verksamheten och som håller medarbetarna informerade om strategiska och långsiktiga mål.

Chefens närvaro skapar trygghet på arbetsplatsen och ökar medarbetarnas beredvillighet att medverka i det nödvändiga förändringsarbetet.

Cecilia Fahlberg är även ordförande i PTK, förhandlings- och samverkansorganisation för cirka 700 000 privatanställda tjänstemän i 27 medlemsförbund och vice ordförande i Alecta.

Tid och plats
Onsdagen den 20 april 2011, klockan 08.30-10.00 på Filmstaden, Västra Mårtensgatan 12 i Lund

Anmälan senast den 18 april till [email protected], eller på www.hjarntrusten.se

Frukostseminariet kostar 450 kronor (exkl. moms), inklusive frukost. (Hjärntrustdeltagare deltar gratis.)

Vill du veta mer eller ha framtida inbjudningar, kontakta: Oskar Ståhl, 046-151080, [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0